Продуктивність, перетравність поживних речовин раціонів та особливості структури внутрішніх органів свиней при згодовуванні соєвого борошна Автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Львів. держ. акад. вет. медицини ім. С.З. Гжицького
Άλλοι συγγραφείς: Царук, Л.Л. (Людмила Леонідівна) (автор)
Μορφή: ConferenceProceeding Βιβλίο
Γλώσσα:Yuki
Έκδοση: Л., 2000
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
Περιγραφή
Φυσική περιγραφή: 20 сс
Оригінал запису за посиланням
Βιβλιογραφία:Бібліогр.: с. 17