Продуктивність, перетравність поживних речовин раціонів та особливості структури внутрішніх органів свиней при згодовуванні соєвого борошна Автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Autor Corporativo: Львів. держ. акад. вет. медицини ім. С.З. Гжицького
Outros Autores: Царук, Л.Л. (Людмила Леонідівна) (автор)
Formato: ConferenceProceeding Livro
Idioma:Yuki
Publicado em: Л., 2000
Assuntos:
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 in00000000148
005 20251019203740.3
002 29946-А-073055
008 010621s 2000 unr l000 0yukr d
022
035 |a ( UA-KiMULG)29946-А-073055 
040 |a UA-KiMULG  |b ukr  |c UA-KiMULG 
080 |a 636.4.084.087.21:591.4 
090 |a 636.4.084.087.21:591.4  |b Ц19 
100 1 |a Царук, Л.Л.  |q (Людмила Леонідівна),   |e автор. 
245 1 0 |a Продуктивність, перетравність поживних речовин раціонів та особливості структури внутрішніх органів свиней при згодовуванні соєвого борошна :   |b  Автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 /   |c Л.Л. Царук; Львів. держ. акад. вет. медицини ім. С.З.Гжицького 
260 |a Л.,  |c  2000 
300 |a  20 сс. 
504 |a Бібліогр.: с. 17 
530 |a Оригінал запису за посиланням   |u https://kubg.libs.net.ua/kubg_recs/0000000028.txt 
650 0 4 |a Свинарство  |x Годівля 
650 0 4 |a Свинарство  |x Морфологія 
711 2 1 |a Львів. держ. акад. вет. медицини ім. С.З. Гжицького 
942 |2 UDC  |c BK 
952 |z 20010621  |i 29946-А  |j 29946-А-073055  |o 636.4.084.087.21:591.4 Ц19  |a 1996/25 
920 |a PAZK 
991 2 9
997 |a 0000000028 
998 |a 28 
999 f f |i 842c2eb9-a290-43e7-bf9e-7f11bc13b2f1  |s 2a657adb-37b7-4149-87c7-7de147ac8208  |t 0