Продуктивність, перетравність поживних речовин раціонів та особливості структури внутрішніх органів свиней при згодовуванні соєвого борошна Автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02
Na minha lista:
| Autor Corporativo: | |
|---|---|
| Outros Autores: | |
| Formato: | ConferenceProceeding Livro |
| Idioma: | Yuki |
| Publicado em: |
Л.,
2000
|
| Assuntos: | |
| Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|
MARC
| LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | in00000000148 | ||
| 005 | 20251019203740.3 | ||
| 002 | 29946-А-073055 | ||
| 008 | 010621s 2000 unr l000 0yukr d | ||
| 022 | |||
| 035 | |a ( UA-KiMULG)29946-А-073055 | ||
| 040 | |a UA-KiMULG |b ukr |c UA-KiMULG | ||
| 080 | |a 636.4.084.087.21:591.4 | ||
| 090 | |a 636.4.084.087.21:591.4 |b Ц19 | ||
| 100 | 1 | |a Царук, Л.Л. |q (Людмила Леонідівна), |e автор. | |
| 245 | 1 | 0 | |a Продуктивність, перетравність поживних речовин раціонів та особливості структури внутрішніх органів свиней при згодовуванні соєвого борошна : |b Автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / |c Л.Л. Царук; Львів. держ. акад. вет. медицини ім. С.З.Гжицького |
| 260 | |a Л., |c 2000 | ||
| 300 | |a 20 сс. | ||
| 504 | |a Бібліогр.: с. 17 | ||
| 530 | |a Оригінал запису за посиланням |u https://kubg.libs.net.ua/kubg_recs/0000000028.txt | ||
| 650 | 0 | 4 | |a Свинарство |x Годівля |
| 650 | 0 | 4 | |a Свинарство |x Морфологія |
| 711 | 2 | 1 | |a Львів. держ. акад. вет. медицини ім. С.З. Гжицького |
| 942 | |2 UDC |c BK | ||
| 952 | |z 20010621 |i 29946-А |j 29946-А-073055 |o 636.4.084.087.21:591.4 Ц19 |a 1996/25 | ||
| 920 | |a PAZK | ||
| 991 | 2 | 9 | |
| 997 | |a 0000000028 | ||
| 998 | |a 28 | ||
| 999 | f | f | |i 842c2eb9-a290-43e7-bf9e-7f11bc13b2f1 |s 2a657adb-37b7-4149-87c7-7de147ac8208 |t 0 |