Продуктивність, перетравність поживних речовин раціонів та особливості структури внутрішніх органів свиней при згодовуванні соєвого борошна Автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02

-д хадгалсан:
Номзүйн дэлгэрэнгүй
Байгууллагын зохиогч: Львів. держ. акад. вет. медицини ім. С.З. Гжицького
Бусад зохиолчид: Царук, Л.Л. (Людмила Леонідівна) (автор)
Формат: ConferenceProceeding Ном
Хэл сонгох:Юки
Хэвлэсэн: Л., 2000
Нөхцлүүд:
Шошгууд: Шошго нэмэх
Шошго байхгүй, Энэхүү баримтыг шошголох эхний хүн болох!
Тодорхойлолт
Биет тодорхойлолт: 20 сс
Оригінал запису за посиланням
Номзүй:Бібліогр.: с. 17