Продуктивність, перетравність поживних речовин раціонів та особливості структури внутрішніх органів свиней при згодовуванні соєвого борошна Автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Erakunde egilea: Львів. держ. акад. вет. медицини ім. С.З. Гжицького
Beste egile batzuk: Царук, Л.Л. (Людмила Леонідівна) (автор)
Formatua: ConferenceProceeding Liburua
Hizkuntza:Yuki
Argitaratua: Л., 2000
Gaiak:
Etiketak: Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
Deskribapena
Deskribapen fisikoa: 20 сс
Оригінал запису за посиланням
Bibliografia:Бібліогр.: с. 17